ONTDEK AL ONZE MERKEN VOORTANDWIELEN, ACHTERTANDWIELEN EN KETTINGEN VOOR UW MOTOR

Kit and Ride werkt met alle grote merken voortandwielen, achtertandwielen en kettingen voor motorfietsen en quads om u het breedste assortiment kettingsets aan te bieden. Kit and Ride heeft zelfs een eigen productie-eenheid voor stalen en aluminium achtertandwielen (in de maten 415, 420, 428, 520, 525, 532, 630 en 632) om te voldoen aan de vraag die niet door de grote fabrieken wordt gedekt.

Het grootste assortiment kettingsets op de markt

Door een beroep te doen op verschillende gerenommeerde fabrieken, zorgt Kit and Ride voor een grote voorraad voortandwielen, kettingen en achtertandwielen in zijn magazijn en garandeert het het breedste assortiment merkkettingsets op de markt.

RK TAKASAGO CHAIN

RK Takasago Chain

RK is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van motor en quad kettingen en tandwielen. RK kettingen hebben de laatste 5 edities van de 24 uur van Le Mans motorrace bovenaan het podium gestaan en worden ook gebruikt in races door de MotoGP HRC en KTM teams. Ook winnaar van de Dakar Rally met KTM, RK heeft een zeer breed assortiment kwaliteitskettingen voor alle soorten motoren en quads. Meer lezen >
jtsprockets

JT Sprockets

De JT-fabriek biedt voortandwielen, achtertandwielen en kettingen aan tegen zeer concurrerende prijzen. Ze zijn al tientallen jaren aanwezig op de Europese markt en gebruiken de beste grondstoffen en geavanceerde technologie├źn bij hun productie. Hun reputatie is dan ook gevestigd! Meer lezen >

ESJOT

Esjot, gevestigd in Duitsland, biedt sinds 1924 de meeste stalen en aluminium motortandwielen aan! Meer lezen >
PBR

PBR

PBR is een Italiaanse productie-eenheid van hoogwaardige voor- and achtertandwielen. PBR gebruikt verschillende soorten staal en aluminium om tegemoet te komen aan de meest veeleisende toepassingen.
FRANCE EQUIPEMENT

France Equipement

France Equipement beschikt over een eigen productie-eenheid voor stalen en aluminium ringen "Made in France".
IRIS CHAIN

IRIS

IRIS is een bekend merk kettingen voor off-road en trials. IRIS biedt ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor wegkettingen.
tsubaki

Tsubaki

Tsubaki-kettingen staan wereldwijd bekend om hun robuustheid en hoge treksterkte.
sedis

Sedis

Sedis biedt kettingen "Made in France" die zeer geschikt zijn voor middelgrote motoren.
sedis

SuperSprox

Supersprox, opgericht in 1959, is een echte wereldleider in de productie van performance motorfiets tandwielen en leverancier en technisch partner van vele motorfietsfabrikanten (KTM Oostenrijk, Husqvarna Oostenrijk, Honda HRC Japan en Yamaha Japan). 
Ontwikkeld door WiMakeIT www.wimakeit.be