logo-kar

Experts tot uw dienst

Kit and Ride is een team van motorliefhebbers. Met meer dan 30 jaar ervaring in motortransmissie helpen onze medewerkers u graag bij het vinden van het juiste tandwiel, ketting of kettingset voor uw motor.

Of u nu de nieuwste hyper-sport, een voorouder of een prototype heeft, wij kunnen u een oplossing bieden voor uw motortandwiel en kettingkit.

Onverslaanbare voorraad

Kit And Ride werkt samen met verschillende wereldberoemde fabrieken (RK Takasago Chain, JT Sprockets, PBR, Supersprox, Esjot, Tsubaki, ...) die de grootste sportteams uitrusten (in MotoGP, MxGP, SuperBike, Dakar, ...) om u een zeer ruime keuze aan motortandwielen, en -kettingen te bieden.

Ons team werkt in een magazijn met meer dan 25.000 referenties van tandwielen, kronen en motorkettingen, waardoor wij u, zonder tussenpersonen, uw motoronderdelen in de best mogelijke tijd kunnen bezorgen!

Op maat gemaakt

Wij beschikken ook over een productieafdeling met een vloot van productiemachines om op maat gemaakte achtertandwielen in C45 staal of Ergal7075 hoogsterkte aluminium te kunnen vervaardigen wanneer deze niet op de markt bestaan.

Als u niet zeker weet welk motormodel uw aangepaste achtertandwiel moet produceren, gebruik dan onze configurator en wij zullen de referentie voor u identificeren.

Wij zijn uitgerust met de juiste apparatuur en kunnen ook kettingen in elke lengte aanbieden. Vertel ons gewoon de steek van de ketting, het aantal pinnen en het type gebruik en wij zorgen voor de rest.

Topservice voor onze klanten

Wij zetten ons in voor 100% klanttevredenheid: wij bieden een breed assortiment tandwielen en kettingsets en wij verzenden alle onderdelen in voorraad binnen 24 uur (voor alle bestellingen geplaatst voor 14.30 uur).

Wij leveren uw pakket ook overal in Belgiƫ, Nederland, Zwitserland, het Groothertogdom Luxemburg, USA, Australia, ... hetzij rechtstreeks op het adres dat u opgeeft bij uw bestelling of in een relaispunt.

Heeft u twijfels over een motoronderdeel of aanvullende informatie te ontvangen op uw pakket? Ons administratief team staat tot uw beschikking.

Bekijk alle kettingsets voor uw motorfiets, quad of scooter :

Straat

Mijn motorfiets kiezen

Hypersport

Mijn motorfiets kiezen

Offroad

Mijn motorfiets kiezen

ATV

Mijn quad kiezen

Trial

Mijn motorfiets kiezen

Ontwikkeld door WiMakeIT www.wimakeit.be